Vilken energi man får utav att träna, satans bananer!

2011-01-31 @ 18:52:48

Kom nyss hem från ett Core soft pass, satan i gatan så skönt det var att träna! Skulle egentligen tränat pilates men eftersom den var inställd blev planerna ändrade. Denna veckan kommer bestå av massa träning vilket känns helt underbart, måste få igång min kropp igen. Imorgon blir det Ljud och Bild skolan halva dagen och sedan avslutas den med lunch i stan med goda vänner. Vi hörs mer imorgon!


-

2011-01-30 @ 19:00:32

Bild från filmen igår, romantik får en att bli allt annat än deppig

We're perfectly imperfect, but I wouldn't change a thing

2011-01-30 @ 11:25:18
Gårdagen blev lyckad. Började som sagt med en runda på väla med Melina och Emelie, mycket skratt men lite shopping. Inköpen blev bara två stycken baslinnen som jag ska ha och träna i nu när jag ska dra igång och vara duktig denna veckan. Efter väla åkte jag och Emelie hem till mig där vi beställde pizza och jag blev grundlurad av han som tog betalat. Men, gav han ett skratt iallafall så han fick något att skratta åt under lördagskvällen. Jag menar, ibland får man ju faktiskt bjuda på sig själv. När vi proppat i oss pizza så att vi nästintill sprängdes så checkade vi en sjukt bra film. I could never be your women, filmen blev ju inte heller sämre av att en av huvudpersonerna var en riktigt snygging. Kvällen rullade på och nu är det söndag. Herre min gud så snabbt dagarna går, känns som det var fredag igår. Aja, varför inte njuta av de timmarna som är kvar av denna helg.


Cause you're the one and only

2011-01-29 @ 11:01:42If I had a star for everytime you made me smile,
 I'd have a whole nights sky,
 in the palm of my hands


Väla

2011-01-29 @ 10:57:13
Systemkameran är just nu urladdad så det får bli ett inlägg utan bild, tråkigt men så blir det ibland! Ska snart bege mig till Väla med Melina och Emelie vilket kommer bli mys. Ska försöka hitta lite saker som verkligen behövs, bland annat krämer och baslinnen. Två av de vikitiga sakerna på listan! Jag bloggar när jag kommer hem då mina fynd kommer upp här, Emelie kommer också med då och sedan ska vi ha en riktigt ball kväll med pizza och en massa annat. Watch outNjut av dagarna du får, njut av sekunderna som går, en dag kan hjärtat stå i brand!

2011-01-28 @ 18:56:11

Inköpen blev en blus, en bh och lite andra små saker. Alltid bra köp! Nu ska jag tillbringa resten av kvällen framför min underbara data och även kolla runder på tv kanalerna. Hoppas att det är något bra program på TV ikväll, inte bara massa skit som det brukar vara om helgerna. Det borde vara tvärtom, i veckorna ska det vara urkassa program som inte en enda kotte glor på medans det ska vara intressanta och främst roliga program på helgerna. Iallafall, rundan i stan blev lyckad. Fikat satt också som en smäck, blev en ciabata och kladdkaka toppad med vispgrädde! Ha en toppen fredag för det tänker jag ha


Just give your enemy the middle finger and then move on, life's getting better


If I had one wish this is what it would be, I'd ask you to spend all your time with me.

2011-01-28 @ 14:39:25

Kommit hem från skolan och ska alldeles snart dra mig in till stan med bussen. Dagen i sin helhet har varit bra, upp och ner i vissa fall men när man har sina tokiga vänner i närheten så får de allt att kännas mycket roligare. Lektionerna vi hade var idrott, svenska, matte och olweus. Inte så hemskt avancerade lektioner men idrotten var faktiskt riktigt jobbig, vi hade fys med massa olika stationer och jag som hade träningsvärk sen förra lektionen hade väldigt stora problem med vissa av stationerna. Speciellt armövningar och axellyft, härligt! Nej, nu ska jag faktiskt gå och klä på mig och sedan bege mig mot busshållsplatsen. Bloggar förmodligen när jag kommer hem! Toppen att så många har börjat läsa min blogg igen, super duper roligt.

It's lovely fucking friday!

2011-01-28 @ 07:09:08
En skoldag kvar, med endast fyra lektioner. Efter skolan blir det fika med mammi i stan, kanske blir det att checka några få butiker också. Kommer bli mysigt! Jag måste faktiskt gå och göra vid mig nu och packa ihop mina idrottskläder inför skolan så det blir bara ett snabbt inlägg om vad som händer under dagen!


Jag är förälskad, i din personlighet

2011-01-27 @ 19:12:38
Nyss varit iväg och kollat på TV till mitt rum, blev ingen med hem men man kan säga att det är på gång iallafall! När sedan den är köpt och uppsatt så kommer jag lägga ut en bild på hur mitt rum blivit nu under renoveringen. Jag nämnde innan att torsdagar går så otroligt segt men jag måste erkänna att denna dagen har gått ovanligt snabbt. Alla lektioner har rullat på som de ska och raderna i böckerna har lästs snabbare än någonsin! Fredag imorgon, sedan är det helg, känns helt underbart. Planer inför helgen är nästintill planerade och jag kan säga att jag faktiskt ska njuta av den ledighet man får.


Became the person you want to be

2011-01-27 @ 07:09:56
Godmorgon! Kollar på vakna med the voice och proppar i mig en macka, känner mig helt död denna kalla morgonen. Mina armar värker som satan, inte så konstigt efter gårdagens idrott som bestod av, hänga i ringar, klättra i lijaner och stå på händer mot en vägg. Jag är inte jätte bra på redskapsgympa så jag trillade blandannat med huvudet före när jag skulle stå på händer och när jag skulle hänga i ringarna gick det inte jätte bra där heller. Torsdagar brukar vara de segaste dagarna, speciellt på morgonen. Men min torsdag ska jag iallafall försöka göra så bra som möjligt, genom att springa igenom dagen!


We are each of us angels with only one wing, and we can only fly by embracing each other

You took a piece of my heart with you when you left

2011-01-26 @ 20:01:02
Sitter just nu bänkad framför tvn och väntar på att något spännande program ska börja, tror dock inte att det kommer att ske. Snackat ut med en vän precis, känns alltid lika skönt att snacka känslor kring känsliga ämnen, du ska veta att jag finns här i alla lägen vännen. Iallafall, härligt med fredag i övermorgon, veckorna rusar förbi nu och gymnasie starten börjar närma sig. Vi fick ut användarnamnen och lösenordet till att komma in på inloggningen för att göra sitt gymnasieval. Själv har jag inte en blekaste aning vad jag ska välja, står mellan två olika skolor just nu. Men har fram till mars på mig så det är väl rätt lugnt, säger jag nu men sen när det väl börjar närma sig blir man stressad som ett djur. Haha, nog med problem, Ha en bra kväll!


Sätt mig på ett plan, vad som, bara bort från kylan

2011-01-26 @ 18:00:30
Värmen, alla mängder med butiker, de turkosa vattnet, den brännheta sanden... En resa är det enda jag kräver!

Live for the moment you can't put into words

2011-01-26 @ 17:47:15
Okej, fy Amanda! Rikigt mycket skamm på mig själv att jag inte bloggat, har bara tyckt att bloggen har varit så allmänt tradig och bara genom att klicka mig in på den har jag blivit deppig. Men nu är den lite mer färgglad, headern är på sin plats och alla andra delar lika så. Denna dagen har varit riktigt härlig, ni vet sånna dagar som man vill att ska vara föralltid!? Onsdagen har faktiskt varit så. Speciellt i skolan då skratt på skratt upprepades när ett fåtal tabbar uppstod. Man kan verkligen inte låta bli att älska vår klass ibland, inte heller alla panthuvuden som man spenderar varje dag med. Ska försöka få i mig något att äta nu, efter att ha suttit och läst genetik i ett antal timmar så kan huvudet bli väldigt segt!


Små sugen på att köra på en sidecut, men frågan är, VÅGAR JAG!?


Tillbaka, vilket under!

2011-01-23 @ 12:52:10

Vet ni vad!? Jag orkar inte med devote längre. Det blev tråkigt i längden eftersom man inte själv kan bestämma så mycket så nu har jag bestämt mig för att stanna här på blogg.se. Hoppas ni inte blir allt för sura att jag bytar blogg fram och tillbaka men man ska ju faktiskt trivas! Och, det gjorde jag inte där jag var så därför återkommer jag hit. Tänker inte snacka mer om det utan bara gå vidare helt enkelt och börja skriva på denna bloggen.

Idag skulle jag egentligen tränat zumba, men jag är för lat. Stannade hemma istället för att kunna äta kanelbullar och kolla tv hela dagen, tjockis man är... Slutar aldrig förvånna mig!


RSS 2.0